Strona programu MAPI Jadłospis 2 – systemu do planowania i rozliczania kosztów żywienia zbiorowego.
Header

O programie

MAPI Jadłospis 2 to nowoczesne narzędzie wspomagające zarządzanie w placówkach żywienia zbiorowego.

Dla kogo?

Dla jednostek budżetowych i firm prywatnych, a w szczególności: Sanatoria, szpitale, domy pomocy społecznej, zakłady karne i areszty śledcze, szkoły i przedszkola, firmy cateringowe, ośrodki szkoleniowe, centra konferencyjne, restauracje i bufety, hotele, domy wczasowe, pensjonaty, centra odchudzania i zdrowego żywienia, dietetycy.

Dzięki Jadłospisowi praca staje się łatwiejsza i efektywniejsza – czynności i operacje, które kiedyś kosztowały wiele czasu i trudu, wykonuje się szybko i sprawnie.

Najbardziej widoczne korzyści, które daje praca z programem, to: ujednolicony i uproszczony obieg dokumentów, możliwość planowania żywienia dla dużej liczby odbiorców (nawet kilkadziesiat diet, kierunków kosztów, oddziałów), możliwość generowania wymaganych dokumentów (na kuchnię i oddziały: jadłospisy, listy przewozowe, dania i materiały do wykonania w kuchni, itp. Gwarancja dokładnych i szybkich wyliczeń, możliwość optymalnego planowania zapasów magazynowych i zakupów, możliwość centralnej obsługi rozproszonych placówek, możliwość realizowania zamówień do bufetów na imprezy okolicznościowe, oraz zamówień garmażeryjnych.

 Jeśli chcesz wiedzieć więcej, to zapoznaj się z najważniejszymi funkcjami programu.